Ta chansen att vinna örhängen från Sif Jakobs.

Ta chansen att vinna örhängen från Sif Jakobs.

GRATTIS!

Grattis Helena Lindeskov i Näverkvarn och Inga-Britt Lundborg i Visby! Ni har vunnit de vackra örhängena från Sif Jakobs.

Motivering:
”Vackra örhängen till fest av modell Panzano Lungo gillar jag bäst. Hoppas på tur att vinna – då blir jag en lycklig kvinna”.

Smeden och smyckesdesignern Sif Jakobs föddes på Island och fick sin utbildning i Sverige. Sedan år 2000 bor och verkar hon i Köpenhamn. Stilen hon inspireras av är dock den eleganta italienska looken vilket syns tydligt i hennes smycken.  Ta chansen att vinna ett par örhängen, modell Panzano Lungo, i 925 sterlingsilver och rodium dekorerad med CZ-stenar, värde 990 kr. Vi lottar ut två par.

 

 

Kommentarer

Kommentera

Förra årets vinnare i The Collectors Awards 2016.

Dags för antikbranschens Oscarsgala – Vem vill du se som vinnare 2017?

Vem blir Årets antikhandlare 2017? Årets samlare? Och vem är Årets förnyare? Nu kan du komma in med förslag på värdiga vinnare i The Collectors Awards 2017. Bland alla bidrag lottar vi ut en middag för två!

Vinn en väska från Estelle Stil & Miljö.

GRATTIS!

Ta tillfället i akt att vinna trevliga weekendväskor i William Morristyg. Svara rätt på frågan och skriv en motivering och en av väskorna kan bli din!

Vinn en köksmaskin från Bosch.

Vinn en köksmaskin

En riktigt bra köksmaskin är bästa hjälpredan i köket! Nu har du chansen att vinna en prisbelönt och fin assistent från Bosch.

Årsbok om kungafamiljen 2014, Semic Bokförlaget.

Vinn boken Prinsessornas år!

I samarbete med Semic bokförlag lottar Gods & Gårdar ut fem exemplar av boken Prinsessornas år – Vår kungafamilj i fest och vardag 2014.

En goodiebag fylld med varor från Gods & Gårdars gala.

Vinn välfylld goodiebag

Missade du Gods & Gårdar-galan? Ingen fara – det kommer en ny chans nästa år. Och redan nu kan du vinna den lyxiga och välfyllda goodiebagen som alla gästerna fick.