Vinn en väska från Estelle Stil & Miljö.

Vinn en väska från Estelle Stil & Miljö.

GRATTIS!

Grattis Gunilla Samuelsson-Persson i Enköping! Du har vunnit en weekendväska i William Morris-tyg från Estelle Stil & Miljö!

Motivering: ”Att kvinnor älskar väskor är en del av djungelns lag. Bland bagladys och sensor blir jag inget undantag. Med Morris fins mönster är bagen het magnifik och jag blir så glädjerusig, med ens ofantligt rik!

Vaska3

William Morris (1834-1896) var en av Arts & Crafts-rörelsens främsta formgivare som än i dag är omåttligt populär. Ett av hans vackra mönster pryder tyget i väskorna från Estelle Stil & Miljö. Nu har du chansen att vinna en egen Morris-väska, värde 1 050 kr. Du kan välja mellan en röd eller en marinblå.

Vaska2

Kommentarer

Kommentera

Förra årets vinnare i The Collectors Awards 2016.

Dags för antikbranschens Oscarsgala – Vem vill du se som vinnare 2017?

Vem blir Årets antikhandlare 2017? Årets samlare? Och vem är Årets förnyare? Nu kan du komma in med förslag på värdiga vinnare i The Collectors Awards 2017. Bland alla bidrag lottar vi ut en middag för två!

Ta chansen att vinna örhängen från Sif Jakobs.

GRATTIS!

Ta chansen att tävla om ett par snygga örhängen i silver från den danska designern Sif Jakobs.

Vinn en köksmaskin från Bosch.

Vinn en köksmaskin

En riktigt bra köksmaskin är bästa hjälpredan i köket! Nu har du chansen att vinna en prisbelönt och fin assistent från Bosch.

Årsbok om kungafamiljen 2014, Semic Bokförlaget.

Vinn boken Prinsessornas år!

I samarbete med Semic bokförlag lottar Gods & Gårdar ut fem exemplar av boken Prinsessornas år – Vår kungafamilj i fest och vardag 2014.

En goodiebag fylld med varor från Gods & Gårdars gala.

Vinn välfylld goodiebag

Missade du Gods & Gårdar-galan? Ingen fara – det kommer en ny chans nästa år. Och redan nu kan du vinna den lyxiga och välfyllda goodiebagen som alla gästerna fick.