H.M. Konung Carl XVI Gustaf, H.M. Drottning Silvia. Foto: Bruno Ehrs

H.M. Konung Carl XVI Gustaf, H.M. Drottning Silvia. Foto: Bruno Ehrs

Kungen har en egen TV-kanal

Av Helena Nimbratt
Kungahuset har sedan i mars i år en egen youtube kanal Har finns redan mängder av intressanta filmer som Hovet har producerat och kanalen uppdateras varje vecka.

Prinsessornas dop, bröllop och Kungens tal vid riksmötets öppnande, det finns verkligen en hel del att se på Kungahusets egen kanal på YouTube. Senaste uppladdningarna är en film från ett seminarium med titeln ”Sverige i fred under 200 år” och höjdpunkter från kungaparets eget bröllop den 19 juni 1976.

Gods & Gårdar tycker att filmerna från de yngsta prinsessornas dop och filmerna från alla vackra kungliga slott.

Direktlänk till kungahusets youtubekanal.

 

Kommentarer

Kommentera

Etiketter: Kungahuset
webbtv_knutsen

Expertens värdering av 1600-talsglaset

Se när antikhandlare Fredrik Knutsson värderar ett kredensfat med glas från 1600-talet.

1700talfest_header

Återskapa 1700-talet

YouTube är en utmärkt källa till inspiration. Gods & Gårdar har hittat mängder av filmklipp med inspiration för dig som vill skapa äkta 1700-talsstämning. Här är några utvalda godbitar.

Magasinet Gods & Gårdar

Lär känna magasinet Gods & Gårdar

Gods & Gårdar är ett exklusivt livsstilsmagasin som kretsar kring herrgårdslivet och bevarandet av vårt kulturarv. Vackra hem, klassisk inredning, utvald design, shopping, mat & dryck ingår liksom antikt, konst, jakt, bjudningar, mode och kungligt. Vi erbjuder även event och läsarresor.

estelle

Prinsessan Estelle önskar God Jul!

Kronprinsessparet och prinsessan Estelle skickar en julhälsning till oss alla från Haga slott. Fotograf är familjens favorit Kate Gabor. Se hela filmen med Estelle här och missa inte det söta buset på slutet!

Lamborghini Aventador LP700-4 i guld.

Världens lyxigaste bil i guld

Tycker du om bilar? Då kan du inte motstå den här skönheten Lamborghini Aventador LP700-4 i guld. Det är ingen nyhet från Lamborghini, den lanserades 2011, men Gods & Gårdar kan inte motstå att dela ett filmklipp.