Filmstjärnor på Svartsjö Slott

Nya svenska filmen "I Nöd eller Lust" (biopremiär 6 mars) är inspelad in på Svartsjö Slott, på Ekerö i Stockholm. Slottet, som både varit lustslott och fängelse, är efter renoveringen 2003 fantastiskt vackert och väl värd ett besök!

Nya svenska filmen  I Nöd eller Lust (biopremiär 6 mars) är inspelad in på Svartsjö Slott, på Ekerö i  Stockholm. Slottet, som både varit lustslott och fängelse, är efter renoveringen 2003 fantastiskt vackert och väl värd ett besök!

INEL2NY-FotografAlexandraAristarhova
Scen ur bioaktuella filmen I Nöd eller Lust.

Svartsjö slott är ett rokokoslott från 1700-talet beläget på natursköna Färingsö i Ekerö kommun. På Svartsjö Slott hittar du även den perfekta festlokalen för minnesvärda företagsfester och privata arrangemang. Det var just det man gjorde när man skulle spela in Kjell Sundvalls nya film I Nöd eller Lust som har premiär den 6 mars.

NYFILM-FotografAlexandraAristarhova
  Filmen handlar om Isabella och Micke som ska skilja sig just när de bjuds till systerdotterns tre dagars bröllopsfest. För att inte sprida dålig stämning kommer de överens om att spela fortsatt lyckligt gifta. Något de visar sig vara långt ifrån ensamma om att låtsas. I rollerna kan ser vi bland annat Magdalena In de Betou, Peter Magnusson, Johan Ulveson, Katarina Ewerlöf, Dan Ekborg, Anita Wall, Susanne Reuter och Per Myrberg.

Svartsjö Slott

Svartsjö Slott

Vill man åka till slottet privat så erbjuds guidade visningar eller så kan det vara trevligt med en fikastund i tårtkaféet där det serveras det exklusiva tårtor skapade för Svartsjö Slott av Conrad Tyrsén och Ted Johansson på Dessert & Choklad i Stockholm. Både Conrad och Ted har meriter från Svenska kocklandslaget och Conrad har dessutom blivit utsedd till Årets konditor. De har även fått den stora äran att göra nobeldesserten både 2012 och 2013. Det bäddar för en ståndsmässig fikapaus i genuin slottsmiljö och det är förbluffande gott.