Nyfiken på kungens hästar? Under påsklovet bjuder Hovstallet in både stora och små som vill lära känna kungens hästar bättre.

Nyfiken på kungens hästar? Under påsklovet bjuder Hovstallet in både stora och små som vill lära känna kungens hästar bättre.

Hovstallet.+Kungahuset.se.+Foto+Alexis+Daflos

Besök Hovstallets trygga hästar som alltid sköter sina uppdrag exemplariskt. Hur ser hästarnas dagar ut? Vad är deras jobb och vad gör de på fritiden? Vem är busigast och vem är lugnast? Hjälp till, om du vill, att göra i ordning en av hästarna så den blir fin inför framtida uppdrag. Alla barn och föräldrar kommer att få följa med en av Hovstallets kavaljerskuskar till stallet för att träffa alla hästar och särskilt hästen Max. Besökarna kommer att vistas i stallet under hela aktiviteten.

Hovstallet har öppet 6–10 april kl. 14.00–16.00. Besök hästarna i stallet, utför en klurig ordjakt och fika i Hovstallets kafé. För barn till och med 12 år ingår saft och kaka i entréavgiften. Den 5 april är det även en spännande temadag för barn (förbokas).

Program:

Påsklovsprogram, 6-10 april.

Ordjakt, öppet stall och kafé kl 14.00–16.00

Minivisningar av Hovstallet kl. 14.30, 15.00 på svenska, 15.30 på engelska.

Entréavgift 50 kr. Fri entré för barn till och med 6 år. Saft och kaka ingår för barn till och med 12 år.