William och Kate räknar nu ner dagarna tills hertiginnan, född Kate Middleton, gör resan från Kensington Palace till Lindo Wing på St Marys Hospital. Så snart paret har presenterat sin nya bebis kommer de att flytta in i Anmer Hall – familjens lantställe på drottning Elizabeths Sandringham Estate.

Prins William och Kate räknar nu ner dagarna tills hertiginnan, född Kate Middleton, gör resan från Kensington Palace till Lindo Wing på St Marys Hospital. Så snart paret har presenterat sin nya bebis kommer de att flytta in i Anmer Hall – familjens lantställe på drottning Elizabeths Sandringham Estate.

W+K

Prins William och Kate kommer att tillbringa sina första månader som en familj på fyra personer vid Anmer Hall. Paret har gjort en omfattande ombyggnad av huset med en ny uppfart, en modern pool, tennisbana och en vinterträdgård.
Kate Middleton, som växte upp i den lugna byn Bucklebury sägs vara angelägen om att efterlikna landsbygden från sin uppväxt med sina egna barn och hennes mamma Carole sägs komma att hjälpa till med barnomsorgen när Williams två veckors pappaledighet är över. Paret håller antalet personer som arbetar på Anmer Hall till ett minimum och har valt att inte anställa någon Nanny på heltid för sin nya baby, däremot en hushållerska. Förra månaden lär William och Kate ha lagt en annons i engelska magasinet The Lady där de söker en ”lojal och diskret” hushållerska, vars jobb skulle också inkluderar städning, viss matlagning och tillfällig barnomsorg.