musiksalen

Foto: Ulfsunda slott

Gods & Gårdar bjuder in till en härlig kväll med vinprovning i två delar på Ulfsunda slott i Bromma, en pedagogisk smak- och aha-upplevelse tillsammans med Nigab och Stockholm Meeting Selection.

”Gott vin är en god vän när det blir brukat på rätt sätt”. Så skrev William Shakespeare en gång i tiden, och det är precis denna goda vänskap som du ska lägga grunden för under denna helkväll på Ulfsunda slott!

musiksalen

Foto: Ulfsunda slott

Populära sommeliern Lisa Solberger guidar dig genom det viktigaste inom vinläran. Provningen görs i två delar och kommer att bestå av sju olika viner; ett vitt mousserande, två vita och tre röda samt ett mousserande dessertvin.

Den första delen är en klassisk vinprovning med genomgång och presentation av producenterna.

Den andra delen fokuserar på mötet mellan mat och vin; hur påverkar grundsmakerna varandra? Välkommen till denna upplevelse av smak och kunskap!

En kort tur från centrala Stockholm ligger ståtliga Ulfsunda slott som öppnar sina dörrar för oss denna kväll. Utöver en spännande vinprovningen insuper vi atmosfären i detta slott som uppfördes i mitten av 1600-talet av fältmarskalken Lennart Torstenson.

Tid och plats: 27 mars 2019, kl 18 på Ulfsunda slott i Bromma.

Detta ingår:

  • En lärorik och pedagogisk genomgång av vinerna och producenterna.
  • Provning av sju olika viner.
  • Tvårätters middag bestående av varmrätt och efterrätt.

Pris: 895 kr.

Bokning: Klicka på länken här, så kommer du till bokningssidan.