Följ med på en härlig vandring bland vilda vårlökar. Torsdag 23/4 kl. 17.00 är det dags för Vilda vårlökar – en vandring från Rosendal till Waldemarsudde.

Följ med på en härlig vandring bland vilda vårlökar. Torsdag 23/4 kl. 17.00 är det dags för Vilda vårlökar – en vandring från Rosendal till Waldemarsudde

En promenad med trädgårdsmästare Marina Rydberg, trädgårdsmästare på Prins Eugens Waldemarsudde och Malin Skiöld från Stiftelsen Rosendals Trädgård, mellan Prins Eugens Waldemarsudde, Rosendals Trädgård och Millesgården. Det blir en visning av blomstrande vårlök i de båda trädgårdarna på Djurgården, där vi får ta del av en mångfald och variation av fleråriga lökväxter.

Läs mer här!

Tulpaner på Slottsterrassen. I bakgrunden står skulpturen Nike från Samothrake.  Parken är rik på skulpturer. Alla är inköpta av prins Eugen, ofta för den utvalda platsen. Foto: Lars Edelholm

Tulpaner på Slottsterrassen. I bakgrunden står skulpturen Nike från Samothrake. Parken är rik på skulpturer. Alla är inköpta av prins Eugen, ofta för den utvalda platsen. Foto: Lars Edelholm.

 

Läs också:

Temakväll på Hovstallet

Möt våren på Julita herrgård