Utmärkelsen The Collector’s Awards arrangeras av Gods & Gårdar i samarbete med The Collector’s Hotels och Antikmässan/Stockholmsmässan.Vem tycker du ska bli Årets antikhandlare 2018? Årets samlare? Och Årets nydanare?

Nu inleds juryarbetet inför The Collector’s Awards 2018, då vi delar ut en rad prestigefyllda priser på Antikmässan den 15 februari.  Har du förslag på nomineringar, hör av dig till oss!

För nionde året i rad delar ut ett antal priser till personer och företag som gjort sig förtjänta av en utmärkelse under det gångna året. Priserna är Årets Samlare, Årets Antikhandlare, Årets Nydanare, Årets bok, Årets monter på Antikmässan och Årets Dyrgrip.

Utmärkelsen The Collector’s Award delas årligen ut av Gods & Gårdar, The Collector’s Hotel och Antikmässan/Stockholmsmässan.

Inför nästa års priser, som delas ut vid en galacocktail på Antikmässan torsdagen den 15 februari, har juryn precis inlett sitt arbete. Fram till den 15 december kan vem som helst komma med förslag på nomineringar i tre av prisklasserna: Årets Samlare, Årets
Antikhandlare och Årets Nydanare.

Bland alla inkomna bidrag utses en vinnare av en middag för två på välrenommerade restaurang Djuret i Stockholm. Skriv en kort motivering till varför just du borde vinna restaurangbesöket.

Förslag på nomineringar kan lämnas i formuläret här nedan. Alternativt mejla till
red@godsochgardar.se Uppge ditt förslag med motivering, samt ditt eget namn och adress.