Beläget intill Ramnäs Bruk finner vi denna vackra herrgård i mycket gott skick. Uppdragsgivaren driver sedan 2006 herrgården som konferensanläggning. Ett utdrag från gästernas omdömen säger att tack vare herrgårdens nätthet, känner gästerna sig sedda. Möjlighet finns för både konferens- och privatgäster att umgås, alternativt arbeta i flera olika sorters rum och salar, efter behov, tycke och smak. Tack vare att herrgården är så smakfullt och tidsenligt renoverad blir även gästernas omdöme att allt är vackert och att atmosfären är trevlig. Känslan att inget är slitet samt att all teknisk installation är modern och välutvecklad ger kunden en mycket god vistelse, tillika att många kunder återkommer år efter år.

_MG_2309

_MG_2121

Eftertraktade Schenströmska Herrgården Hotell & Konferens drivs framgångsrikt av ägarfamiljen sedan 2006. De har renoverat herrgården och anläggningen är nu i mycket gott skick och de ser en stor framtida potential i utbyggnad av fler hotellrum och konferensrum vilken är under planering. Fastigheten har en totalareal om 47 532 kvm med fri utsikt över sjön Nadden. Läget är avskilt på udden och har strålande vackert längs Kolbäcksåns strand. Till fastigheten hör också en kaj för båt, samt en brygga med båthus.

_MG_2317

Herrgården rymmer idag 66 st övernattande gäster i 35 rum och totalt 200 st sittande gäster i herrgårdsbyggnaden. Herrgården rymmer 80 st konferensgäster. Herrgården ligger 20 min från Västerås och 1,20 tim från Stockholm och har därmed ett optimalt läge för att möjliggöra även för konferensgäster från Stockholm. Fastigheten är bebyggd med flertalet byggnader om totalt ca 3 610 kvm fördelat på mangårdsbyggnad med fyra flyglar m fl.

_mg_2395-_mg_2397

_MG_2350

NUVARANDE Schenströmska herrgården
NÄSTA Smycken som lockar