Här nedan finner du alla Gods & Gårdars aktuella resor, event och smakupplevelser.

Exklusiva vinprovningar på Grappe

12 december

Port wine tasting in Lisbon bar

Foto: Alamy Stock Photo

Nu bjuder Gods & Gårdar in till ännu en lustfylld vinprovning på vinkällaren Grappe. Våra ciceroner är Carl Jan Granqvist och Niklas Bergqvist, som tar oss med på en doft- och smakintensiv resa, en vinprovning genom starkvinets historia, serverad med en specialkomponerad trerättersmeny. Upptäck sherry, port och madeira!

Läs mer och boka

Resor 2019

Res med Gods & Gårdar till unika och härliga resmål. Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området.

Följ med Gods & Gårdar på exklusiv fransk slottshelg

5 – 8 april

Fasaden av det medeltida Château de Farcheville är anslående med sin borgliknande portal.

Foto: Mauro Rongione

Château de Farcheville, byggt av Hughes II de Bouville år 1291–1304.

Drömmer du också om att bo på ett franskt slott? Då kan vi rekommendera vår långhelg på fantastiska Château de Farcheville, som är reserverat bara för oss den första helgen i april. Njut av ett lyxigt äventyr, och låt dig inspireras av den franska slottsdrömmen!

Läs mer och boka

Upplev det mytomspunna Transsylvaniens slott och herresäten

16 – 21 maj

Vi besöker fantasieggande Peles slott, tidigare sommarresidens för den rumänska kungafamiljen.

Foto: Alamy Stock Photo

Vi besöker fantasieggande Peles slott, tidigare sommarresidens för den rumänska kungafamiljen.

Nu presenterar vi en helt ny resa till slott och herresäten i Transsylvanien. Upptäck en fascinerande del av Centraleuropa tillsammans med Gods & Gårdar, under en långweekend som bjuder på såväl mat-, vin- och naturupplevelser som hemlighetsfulla minnen från en svunnen tid.

I mitten av maj, när vårens färger exploderar i Karpaterna, gör Gods & Gårdar sin första resa till Transsylvanien. Programmet är skräddarsytt för våra läsare, med flera besök på slott och herresäten.

Läs mer och boka

Resor 2018

Till vinets Bordeaux med Carl Jan Granqvist och Gods & Gårdar!

16 – 19 november

Franskt vinslott i fjärran med höstvackra fält framför.

Nu har vi glädjen att presentera en helt unik vinresa till Bordeaux, världens vinhuvudstad. Vår ciceron är Carl Jan Granqvist, tar med oss på VIP-visningar till sina personligt utvalda vinslott. Vi avnjuter vinprovningar och förkovrar oss i vinets historia på Cité du Vin.

Läs mer och boka

Herrgårdshelger med Gods & Gårdar

3–4 november, Karlaby Kro.

Skånelänga med vasstak och vit puts på Österlen.

Foto: Anders Norrsell

Vill du uppleva det lustfyllda herrgårdslivet? Njuta av mat, vin och kåserier av Peder Lamm? Då kan vi rekommendera vår unika Gods & Gårdar-helg, som arrangeras vid tre olika tillfällen i höst. Välkommen!

Läs mer och boka