Här nedan finner du alla Gods & Gårdars aktuella resor, event och smakupplevelser. Våra samarbetspartners är utvalda för sin erfarenhet och kompetens att tillsammans med oss skräddarsy unika resor och upplevelser för våra kvalitetsmedvetna läsare.

Herrgårdshelger 2019

Drömmer du om det goda herrgårdslivet? Vill du uppleva en middagsbjudning på klassiskt vis och förkovra dig i festmatens historia? Då är våra Gods & Gårdar-helger perfekta för dig!

Under ledning av antikprofilen Peder Lamm får vi uppleva exklusiva Gods & Gårdar-helger fyllda av feststämning, tweed, afternoon tea, antikviteter och mycket annat som hör det svunna herrgårdslivet till. Allt inramat av historiens vingslag på utvalda hotell.

Välkommen på exklusiva Gods & Gårdarhelger med Peder Lamm!

9-10 oktober på Västanå slott, Gränna

Stilrena och urgamla Västanå slott lockar besökare från hela världen. Sedan 1785 har slottet varit i samma släkts ägo. Catharina och Fredrik von Otter håller traditionen vid liv och trivs bra med livet som slotts-, hotell-, och restaurangägare.

Stilrena och urgamla Västanå slott lockar besökare från hela världen. Sedan 1785 har slottet varit i samma släkts ägo.

Välkommen till salongerna på Västanå slott, där vi lär oss mer om herrgårdslivet förr. Västanå slott har drivits som hotell av familjen von Otter ända sedan 1948. Vi får en inblick i festmatens historia samtidigt som vi njuter av en god middag och sover gott under historiens vingslag.

Läs mer och boka din plats här

16-17 oktober på Skytteholm hotell, Ekerö

Skytteholm grundades av riksrådet Johan Skytte, en av stormaktstidens framstående män.

Foto: MAURO RONGIONE

Skytteholm hotell bjuder på typisk svensk herrgårdsmiljö.

Anrika Skytteholm erbjuder avkoppling i historisk miljö på Ekerö nära Stockholm. Gården grundades av riksrådet Johan Skytte, en av stormaktstidens framstående män. Skytteholm har den tredje största samlingen av Carl Milles-skulpturer i världen, utplacerad i parken som ligger med vackra vyer över Mälaren. I matsalen intar vi en klassisk festmiddag i gott sällskap.

Läs mer och boka din plats här

Resor 2019

Res med Gods & Gårdar till enastående och härliga resmål. Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området.

Upplev Italiens magiska sjöar!

15–18 oktober

Villa del Balbianello är en av Comosjöns stora sevärdheter, med spektakulära trädgårdar och unika konstsamlingar.

Foto: Jonas Dahl

Villa del Balbianello är en av Comosjöns stora sevärdheter, med spektakulära trädgårdar och unika konstsamlingar.

Norra Italiens sjöar ligger i en av världens mest naturromantiska regioner. Här njuter vi av storslagna vyer, världsberömda villor, anrik trädgårdskonst och det norditalienska köket. Ta del av ett exklusivt program, skräddarsytt för Gods & Gårdars läsare!

Läs mer och boka din plats här!

Se det bästa av Skottland med Gods & Gårdar!

4–8 oktober 

Blair Castle är sedan generationer tillbaka hem för grevarna och hertigarna av Atholl.

Blair Castle är sedan generationer tillbaka hem för grevarna och hertigarna av Atholl.

I början av oktober gör vi vår tredje resa till sagolika Skottland! Njut av ett fullspäckat program med storslagna slott, genuint lantbruk och exklusiv whisky.

Läs mer och boka!