Här nedan finner du alla Gods & Gårdars aktuella resor, event och smakupplevelser.

Resor 2018

Res med Gods & Gårdar till unika och härliga resmål! Vi har skräddarsytt unika resor och vi har alltid med oss experter och partners som har mycket erfarenhet och kunskap inom området.

Följ med oss på exklusiv kräfthelg på Saxå herrgård!

24–26 augusti

Foto: Per Myrehed

Kräftor fiskas i sjön Saxen.

I sena augusti bjuder Carl Jan Granqvist in Gods & Gårdars läsare till en kräfthelg på Saxå bruk. Njut underbara måltider och skåla i champagne i Rosa salongen. På lördagen besöker vi Björkborns herrgård och avslutar med en kräftskiva i lusthuset vid sjön.

Läs mer och boka din plats i dag!

Upplev Skottland och England med Gods & Gårdar! 

27 september – 1 oktober

Den vackra exteriören i röd sandsten gör att Drumlanrig Castle ibland kallas för ”Pink Palace”.

Nu presenterar vi ännu en succéresa till Skottland, skräddarsydd för Gods & Gårdars läsare. Vi upplever anrika slott och gods, storslagen natur charmerande landsbygd, och storstaden Edinburgh. Vi besöker bland annat Stirling Castle, ett av ­Skottlands mest storslagna slott med en hisnande historia. Vi åker även över gränsen till England, där vi får en VIP-visning på makalösa Alnwick Castle.

Läs mer och boka

Njut av sköna Amalfikusten med Gods & Gårdar!

6 oktober – 11 oktober

Uppe på bergskanten, ovanför Amalfi, ligger Ravello, där de förmögna familjerna byggde sina villor.

Följ med Gods & Gårdar på en specialkomponerad resa utanför allfarvägarna, till ett av världens mest älskade resmål! Under några soliga dagar upplever vi Amalfikusten med allt från Neapels privata adelsmannapalats till exklusiva Capri, där vi tas emot av Kristina Kappelin på Villa San Michele.

Herrgårdshelger med Gods & Gårdar

15–16 september, Vadstena klosterhotell.

6–7 oktober, Hennickehammar.

3–4 november, Karlaby Kro.

Foto: Countryside hotels

Upplev 1700-talsherrgården Hennickehammar i vackra Värmland.

Vill du uppleva det lustfyllda herrgårdslivet? Njuta av mat, vin och kåserier av Peder Lamm? Då kan vi rekommendera vår unika Gods & Gårdar-helg, som arrangeras vid tre olika tillfällen i höst. Välkommen!

Läs mer och boka


Exklusiva vinprovningar på Grappe

Våra unika vinprovningar på vinkällaren Grappe med Carl Jan Granqvist i sällskap av sommelier Niklas Bergqvist fortsätter  i höst, vi arbetar med programmet. Har du frågor om våra vinprovningar? Mejla redaktionen