Winemaker’s dinner på Vinkällaren Grappe 16 maj, är en unik upplevelse framtagen för Gods & Gårdars läsare! Välkommen till en exklusiv winemaker’s dinner med Steffen Christmann, en av Tysklands främsta vinmakare. Till hans viner från Weingut A. Christmann i Pfalz serveras vi en skräddarsydd sparrismeny signerad Mattias ”Fredagskocken” Larsson.

Följ med på en unik provning av distinkta riesling- och spätburgunder/pinot noir-viner från en av Tysklands ledande producenter, vars bästa viner är listade på flera berömda Michelinkrogar runt om i världen.

Steffen Christman, ägare till Weingut A. Christmann, berättar om godset och dess viner.

Bland annat serveras riesling från Königsbacher IDIG, ett av landets mest klassiska vingårdslägen. Steffen Christmanns personliga berättelse om vingodset och dess viner kommer att ackompanjeras av en avsmakningsmeny i fem serveringar. Vi avnjuter fyra skräddarsydda serveringar på tema sparris och avslutar med dessert och söt riesling. Vi får smaka åtta olika viner under kvällen, bland annat riesling från Königsbacher IDIG.

Datum & tid: 16 maj 2018 kl 18–21.

Plats: Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5 i Stockholm.

Pris: 1 795 kr per person.

Bokning: Mejla ditt namn och din adress till red@godsochgardar.se. Skriv ”Riesling & sparris” i mejlet
samt i ämnesraden. Alternativt ring Gods & Gårdar, tel 08-736  53  00. Arrangemanget är speciellt framtaget för Gods  &  Gårdars läsare, och antalet platser är begränsat. Boka därför din plats så fort som möjligt!

Foto: Jakob Fridholm

Mattias Larsson, känd från TV4:s Nyhetsmorgon, lagar en elegant vårmeny.