Succén är tillbaka! Vinprovningen Mousserande viner – från champagne till prosecco är en bubblande afton på Vinkällaren Grappe. Följ med på en lärorik kväll i de mousserande vinernas värld! Boka nu, med vårt unika erbjudande till Gods & Gårdars läsare!

Visst har du också någon gång funderat över hur man skiljer ett bra mousserande vin från en äkta champagne, utan att titta på etiketten? Då kan vi rekommendera vår vinprovning på Vinkällaren Grappe, där Carl Jan Granqvist och Niklas Bergqvist är våra inspirerande ciceroner!

Hur får man egentligen till bubblorna i en flaska vin? Varför är champagne så mycket dyrare än prosecco?

I den här provningen reder vi ut de grundläggande skillnaderna mellan de mest kända mousserande vinerna. Provningen avslutas med en välsorterad ostbuffé med bröd och fikonmarmelad.

Carl Jan Granvist o Niklas Bergkvist

Foto: Anne Nyblaeus

Carl Jan Granqvist och sommelieren Niklas Bergqvist välkomnar oss till exklusiva Vinkällaren Grappe, Skandinaviens största vinlagringskällare för privatpersoner.

Datum & tid: 15 maj 2019 kl 18–20.

Plats: Vinkällaren Grappe, Grevgatan 5 i Stockholm.

Pris: 995 kr per person.

Bokning: Mejla ditt namn och din adress till red@godsochgardar.se senast den 3 maj.
Skriv ”Mousserande” i mejlet samt i ämnesraden.
Alternativt ring Gods & Gårdar, tel 08-7365300.

Arrangemanget är speciellt framtaget för Gods & Gårdars läsare, och antalet platser är begränsat. Boka din plats så fort som möjligt!